Triple armband

Deze armbanden bestaan uit eerste klas Florentijns leer uit Italië. Het leuke is dat je deze armband helemaal zelf kunt samen stellen. Op het leer schuif je prachtige cabochons, bijvoorbeeld een leuke foto, tekst of een afbeelding. Ook is het mogelijk om er een naam/tekst/nummers of wat dan ook in te laten graveren. Zo maak je je armband helemaal uniek en naar je eigen smaak.

De armbanden hebben zijn geschikt voor polsmaten 15,5/16 – 20 cm. De dikte van het armbandje is 8 mm en de schuivers zijn 12 mm, dus deze zijn erg klein en het inslaan van letters/cijfers vraagt om precies werken. Denk jij dat je dat kunt? Kom dan naar de workshop ‘triple armband’.

Prijslijst triple armbandje

CreaJetje komt aan huis. Benzinekosten binnen een straal van 15 km is gratis (is het meer dan 15 km dan vraag ik km vergoeding), maar je moet dan zelf voor drinken & wat lekkers zorgen. Minimaal aantal personen is 4.

Ook is het mogelijk om de workshop in combinatie met een van de arrangementen te boeken op Theeschenkerij Boerengoed in Oosterwolde. Voorbeelden van arrangementen zijn: Boer’n high tea & boer’n high brunch. Liever niet zo uitgebreid? Voor een paar euro p.p. kun je ook wat drinken met wat lekkers krijgen voor/na de workshop.

De workshops kunnen plaatsvinden op zaterdag ochtend/middag, en soms op woensdag middag. Reserveer tijdig om teleurstellingen te voorkomen. Kijk voor de workshopsvoorwaarden even op deze pagina.