over CreaJetje

Hoi hoi, mijn naam is Henriët. Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn, daarom geef ik creatieve workshops. Daarnaast verkoop ik ook drukknopen, drukknoop accessoires, foto sieraden en andere accessoires. Ik geef de workshops bij mensen thuis of bij Theeschenkerij Boerengoed in Oosterwolde, dit in combinatie met een van de arrangementen daar.

Ik ben in ben in het verleden leerkracht geweest en nu een aantal dagen onderwijsassistent in het basisonderwijs. Daarom vind ik het ook erg leuk om workshops te geven aan kinderfeestjes! Naast dit geef ik ook veel workshops aan vrijgezellenfeesten, bedrijfsfeestjes en aan kleinere groepen, zoals familie of vrienden. Elke groep is weer anders en uniek, erg leuk!

Ik ben in 2010  begonnen met het geven van workshops. Ik had décopatch ontdekt en was daar volop voor mezelf mee bezig. Décopatch is een hele leuke manier om allerlei spulletjes mee op te vrolijken. Via de kerk kon je meedoen aan een veiling voor de bouw van de kerk. Ik heb mij daarvoor opgegeven. De mensen konden bieden op een workshop décopatch, en konden deze vervolgens bij mij thuis volgen en het geld ging naar de kerk. Ik liet ze sfeerlichtjes beplakken. Ik heb tweemaal een groepje van ongeveer 8 mensen gehad. Ze waren erg enthousiast.

Ik vond dit zo leuk, dat ik bedacht om dit meer te gaan doen. En zo begon het balletje te rollen en had ik binnen een paar weken 3 workshops erbij. Dit ging via mond-tot-mond reclame. Omdat mijn baan als leerkracht te druk was op dat moment was dit moeilijk te combineren met het geven van workshops en daarom ben ik er toen mee gestopt.

In mei 2013 begon het toch weer te kriebelen en heb ik besloten het weer op te pakken. Maar nu professioneler. Facebook, Twitter en deze website erbij. Naast décopatch geef ik nu ook andere workshops. Benieuwd welke? Kijk dan snel verder op de site.

Ik hoop dat er veel mensen mijn workshops zullen gaan volgen en er veel plezier aan beleven.

Creatieve groetjes, Henriët