Ibiza armband

Website Ibiza armband

Waan je in zomerse sferen tijdens deze gezellige workshop! Leuk voor een kinderfeestje, maar andere groepen zijn natuurlijk ook welkom. Je gaat aan de slag met elastisch lint, schuivertjes, papier & leuke bedeltjes. Zo maak je je eigen armbandje naar je eigen smaak. Als afsluiting mag je op de foto met je mooie armband en een mooie Ibiza hoed en/of tas. En natuurlijk maken we ook nog even een leuke zomerse groepsfoto!

Workshop ibiza (1)

ibiza armbandje1 Prijslijst ibiza armbandje

 

CreaJetje komt aan huis. Benzinekosten binnen een straal van 15 km is gratis (is het meer dan 15 km dan vraag ik km vergoeding), maar je moet dan zelf voor drinken & wat lekkers zorgen. Minimaal aantal personen is 4.

Ook is het mogelijk om de workshop in combinatie met een van de arrangementen te boeken op Theeschenkerij Boerengoed in Oosterwolde. Voorbeelden van arrangementen zijn: Boer’n high tea & boer’n high brunch. Liever niet zo uitgebreid? Voor een paar euro p.p. kun je ook wat drinken met wat lekkers krijgen voor/na de workshop.

De workshops kunnen plaatsvinden op zaterdag ochtend/middag, en soms op woensdag middag. Reserveer tijdig om teleurstellingen te voorkomen. Kijk voor de workshopsvoorwaarden even op deze pagina.