Decopatch

website decopatch

Décopatchen is een hele leuke manier om allerlei spulletjes mee op te vrolijken. Het papier is dun en scheur of knip je makkelijk in stukjes. Er zijn veel leuke en vrolijke papiertjes aanwezig. Ook kun je met servetten leuke bekende printjes erop maken. Denk bijvoorbeeld aan het ‘Blond Amsterdam’. Zie voorbeeld op foto hierboven met de theepot. Met een speciaal soort lijm gaan we het voorwerp beplakken.

Je kunt kiezen uit verschillende voorwerpen om te gaan décopatchen. Zie hieronder de mogelijkheden. Als je zelf een ander idee hebt, vragen staat vrij! Wil je een workshop of kinderfeestje boeken of wil je meer informatie? Neem vrijblijvend contact op. Neem ook eens een kijkje bij de foto’s op onze facebook pagina voor inspiratie! Of klik hier om onderstaande foto’s wat beter te bekijken.

Collage website

CreaJetje komt aan huis. Benzinekosten binnen een straal van 15 km is gratis (is het meer dan 15 km dan vraag ik km vergoeding), maar je moet dan zelf voor drinken & wat lekkers zorgen. Minimaal aantal personen is 4.

Ook is het mogelijk om de workshop in combinatie met een van de arrangementen te boeken op Theeschenkerij Boerengoed in Oosterwolde. Voorbeelden van arrangementen zijn: Boer’n high tea & boer’n high brunch. Liever niet zo uitgebreid? Voor een paar euro p.p. kun je ook wat drinken met wat lekkers krijgen voor/na de workshop.

De workshops kunnen plaatsvinden op zaterdag ochtend/middag, en soms op woensdag middag. Reserveer tijdig om teleurstellingen te voorkomen. Kijk voor de workshopsvoorwaarden even op deze pagina.