Drukknopen

100005906460605pizapw1400318545

Maak je eigen drukknopen voor je armband, sleutelhanger, ketting enz. Tijdens de workshop of kinderfeestje gaan we aan de slag met verschillende materialen om je eigen drukknopen te ontwerpen met o.a. klei en papier. Je mag ook van te voren een foto/afbeelding of je naam opsturen om die in een drukknoop te maken. Vraag even naar de mogelijkheden hiervoor. Op de prijslijst hieronder staan een aantal workshop arrangementen. Op deze collage zie je wat voorbeelden van accessoires. Neem ook eens een kijkje bij de foto’s op onze facebook pagina voor inspiratie!

collagedrukknoop

CreaJetje komt aan huis. Benzinekosten binnen een straal van 15 km is gratis (is het meer dan 15 km dan vraag ik km vergoeding), maar je moet dan zelf voor drinken & wat lekkers zorgen. Minimaal aantal personen is 4.

Ook is het mogelijk om de workshop in combinatie met een van de arrangementen te boeken op Theeschenkerij Boerengoed in Oosterwolde. Voorbeelden van arrangementen zijn: Boer’n high tea & boer’n high brunch. Liever niet zo uitgebreid? Voor een paar euro p.p. kun je ook wat drinken met wat lekkers krijgen voor/na de workshop.

De workshops kunnen plaatsvinden op zaterdag ochtend/middag, en soms op woensdag middag. Reserveer tijdig om teleurstellingen te voorkomen. Kijk voor de workshopsvoorwaarden even op deze pagina.